Tedenska vadba joge...

Spoštovane članice in člani, DMSBZT Celje organizira vadbo joge. 

 

Joga je pot učenja vračanja sebi, svojemu bistvu in povezovanju telesa uma in duha. Cilj prakse joge je širitev zavesti, da lahko živimo mirno in svobodno. V vadbah bomo vključile krepitev mišic za moč pa tudi vaje za ravnotežje in vse do raztezanja in sproščanja celega telesa.

Vzemite si čas samo zase in se nam pridružite na joga podlogi vsak torek ob 18. uri, v prostorih društva DMSBZT (Kidričeva 25, Celje, vhod zadaj – 3. nadstropje) kjer bomo izvajali hatha jogo. Spoznale se bomo z raznimi položaji, ki imajo terapevtske učinke, lajšajo bolečine in oblikujejo telo na prav poseben način, fluiden tekoč, mehak.Veliko bo poudarka na pravilnem dihanju za boljše zdravje, počutje in več energije. Nikoli ne bo manjkala zvočna kopel, ki vas bo popeljala v globine sebe in v svet radostne sprostitve na koncu prakse.

Vadili bomo z Niko, prispevek posamezne vadbe je za člane društva je 3 eur, za nečlane pa 7 eur,  ki se plača na vadbi. 

Število članov za vadbo je omejeno na 15 maksimalno udeležencev. Prijave bodo organizirane tedensko in niso fiksne. Za vsako vadbo (vsak teden) se je potrebno prijaviti sproti, do ponedeljka, do 15. ure na telefon 041781071 (Petra Markovič).

 

Vljudno vabljeni!