Poziv ob naravni nasreči ...

Spoštovane članice in člani DMSBZT Celje.

V preteklih dneh smo bili priča eni najhujših naravnih katastrof, ki je zajela večji del Slovenije. V medijih smo spremljali nemoč ljudi nad uničujočo naravo, nekateri med vami pa ste to kruto realnost tudi doživljali. Ostati odrezan od sveta, brez vseh težko pridobljenih materialnih dobrin ali krova nad glavo, brez komunikacijskega stika z najbližjimi je res nepredstavljivo. V stanovskem Strokovnem društvu medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Celje smo že večkrat pokazali in dokazali solidarnost, da znamo in zmoremo pomagati, kadar je to resnično potrebno.

Tokrat pozivamo članice in člane, ki ste ostali zaradi naravne nesreče brez osnovnih življenjskih dobrin, morda domov, stanovanj, da na DMSBZT Celje naslovite pisno vlogo za denarno pomoč. Izpolnite priloženi obrazec, ga podpišite in skeniranega posredujte na e-naslov info@dmsbzt-celje.si 

Prosimo, da nam tisti, ki vam je voda zalila zunanje površine ali v manjši meri prostore, ki niso življenjsko pomembni in vam je bila ob tem povzročena manjša škoda, ne pošiljate vlog. Naj pomoč pride do tistih, ki jo resnično potrebujejo.

Spoštovane članice in člani DMSBZT Celje, ki potrebujete pomoč, pozabite na zadrego, ponos. Pošljite nam vlogo, mi pa vam bomo poskušali vsaj malo omiliti stisko in težave, ki so vas doletele. Morda člani v svojih delovnih sredinah veste za drugega člana DMSBZT Celje, ki je zaradi te naravne nesreče ostal v hudi življenjski stiski, opozorite ga na to možnost in ga vzpodbudite, da zaprosi za pomoč.

Vloga za dodelitev finančnih sredstev: VLOGA

V mislih smo z vsemi, ki vam naravna katastrofa ni prizanesla. Bodite močni in pogumni.

 

Lep pozdrav.

Tomislava Kordiš,

predsednica DMSBZT Celje

 

Celje, 7. 8. 2023