Vabilo na predavanje: Zofi & Florjan - ...

Pozdravljeni,

z velikim veseljem vas 26. in 27. maja vabimo na dvodnevno izobraževanje Sekcije medicinskih sester v endokrinologiji o prehrani ob sladkorni bolezni s pomenljivim naslovom

Zofi & Florjan - nič več dieta!

Na izobraževanju bodo predstavljene strokovne teme s področja prehrane in presnove, vpliva makrohranil na krvni sladkor, zdravljenja sladkorne bolezni, vpliva prehrane na potek bolezni, tehnoloških postopkov priprave hrane in še mnogo drugih novosti s področja prehrane oseb s sladkorno boleznijo. Prvi dan bomo zaokrožili s poučno delavnico o pripravi droži in peki kruha kot so ga nekoč naše babice.

Po končanem izobraževanju bo možno pridobiti certifikat za prehransko svetovanje.

Celoten program in možnost prijave na:

https://e-diabetes.si/izobrazevanja/zofi-florjan-nic-vec-dieta/

Izobraževanje bo potekalo v zeleni okolici Rimskih Term, katero bomo imeli možnost raziskovati pod strokovnim vodstvom fizioterapevtke.

Izobraževanje je namenjeno diplomiranim medicinskim sestram v ambulantah družinske medicine, edukatorjem oseb s sladkorno boleznijo, dietetikom, zdravnikom in drugim zdravstvenim delavcem, ki se srečujejo s svetovanjem o prehrani osebam s sladkorno boleznijo.

Udeležba na izobraževanju omogoča pridobitev licenčnih točk pri Zbornici - Zvezi.

Vsi, ki bi radi obnovili in nadgradili znanje in veščine o prehrani pri sladkorni bolezni, nikar ne odlašajte s prijavo, saj so mesta na izobraževanju omejena.

Vabljeni!