Vseslovensko srečanje timov družinske...

Spoštovane kolegice in kolegi, ter sodelavke in sodelavci v zdravstveni negi.


Z veseljem vas obveščamo, da tudi letos organiziramo vseslovensko srečanje timov družinske medicine - XXII. Kokaljevi dnevi.

Zato vas vabimo, da si rezervirate petek 14.4. in soboto 15.4.2023, in se nam pridružite!

Program je klasično dober, objavljen je na spletni strani 22. Kokaljevi dnevi (e-medicina.si). Poleg vsakoletnega sklopa specializantov DM obsega še klasično tematiko obravnave kroničnih nenalezljivih bolezni, ter aktualnosti, ki ste jih predlagali sami. Manjkale ne bodo niti tradicionalne praktične delavnice. Program najdete tudi v priponki. V času odmorov se lahko tudi letos zanesete na odlično kulinarično ponudbo Kongresnega centra Park Laško, ravno tako vas domov ne bomo spustili brez tradicionalnega Laškega kosila.

Kotizacija bo za strokovno javnost 150 €, enodnevna kotizacija pa 110 €. Če se prijavite v timu (ZDM + DMS + SMS), lahko računate na lep popust.

Prijava je že možna na 22. Kokaljevi dnevi (e-medicina.si), kjer najdete tudi več informacij glede samega srečanja. Možno je tudi podaljšanje bivanja, ponudba za nočitev v priponki. Udeležencem dogodka nudimo cenovno ugodno namestitev v hotelu Thermana Park Laško. 

Možno je tudi podaljšanje bivanja, ponudba za nočitev v priponki. Udeležencem dogodka nudimo cenovno ugodno namestitev v hotelu Thermana Park Laško.

Za rezervacijo pokličite na 03 4232 100 ali kliknite link z dostopom do rezervacije. 

 

Vljudno vabljeni!