Projekt sindikata reševalcev v zdravst...

Spoštovani!

 

Sindikat reševalcev v zdravstvu Celje se je v preteklem letu lotil projekta s katerim smo želeli članom sindikata, ki aktivno kolesarijo kupiti sindikalni kolesarski dres. Za ta projekt smo se odločili, ker v sindikatu že od same ustanovitve zelo spodbujamo in podpiramo vse družabne in športne aktivnosti naših članov. V sindikatu se zavedamo, da je poslanstvo sindikata urejanje čim boljših pogojev dela in hkrati se zavedamo, da je fizična pripravljenost reševalcev pri njihovem delu zelo pomembna.

V preteklem letu je Vam oziroma Vašemu podjetju Sindikat reševalcev v zdravstvu Celje poslal donatorsko prošnjo, v kateri smo vas prosili za manjšo finančno donatorsko pomoč z namenom nabave sindikalnih kolesarskih dresov. Ker ste se Vi oziroma Vaše podjetje velikodušno odzvali na našo prošnjo smo projekt uspešno izpeljali in nabavili 26 kolesarskih dresov za naše člane sindikata.

Dolgujemo Vam opravičilo, saj smo v donatorski prošnji obljubili, da bomo projekt izvedli do 1.5.2021, vendar žal tega nismo uspeli, saj dobavitelj Factory store od podjetja Castelli ni prejel artiklov zaradi pomanjkanja materiala.

Uspelo pa nam je projekt zaključiti do 6.8.2021 in na ta dan smo organizirali 1. Sindikalni kolesarski vzpon na Šmohor. Spodaj vam prilagamo sliko z vrha Šmohorja.

Hvala Vam za pomoč in da nam s svojimi finančnimi sredstvi pomagate skrbeti za dobro fizično kondicijo naših reševalcev, saj s tem nedvomno izboljšamo obravnavo življenjsko ogroženih pacientov na terenu.

 

Hvala!

 

Sindikat reševalcev v zdravstvu Celje,

Predsednik sindikata,

Verdel Denis

 

Preberite si še novico objavljeno v spletnem časopisu Celje: https://www.celje.info/splosno/celjski-resevalci-letos-prekolesarili-ze-okoli-6000-kilometrov-odslej-na-kolesarske-podvige-v-novih-dresih