Naroči koledar 2021 in prispevaj k izg...

Pozdravljeni prijatelji planin!

 

Vse, ki smo letos ali v preteklosti planinarili s Tonetom Primožičem, vabim, da se pridružite akciji za pomoč pri zbiranju prispevkov za izgradnjo doma na Okrešlju, tako, da se odločite za nakup planinskega koledarja za leto 2021, ki ga je za ta namen tudi letos izdalo Planinsko društvo Celje – Matica.

 

KOLEDAR 2021 

To ni le zgodba o gradbenem projektu in velikem finančnem zalogaju, temveč zgodba, ki povezuje dobre ljudi in neskončne ideje, ustvarja nova prijateljstva, ruši meje zmogljivosti in neštetih ur dela rok zagnanih prostovoljcev.

To je zgodba, ki ne bo nikoli pozabljena.

Priporočen prispevek 10€ / kos

 

Za vse, ki boste koledar naročili s sporočilom na moj elektronski naslov ali že poznano telefonsko številko, 041-740-003, bo za tiste, ki bivate ali delate v Celju, dogovorjen prevzem na primerni lokaciji v Celju, po potrebi pa tudi dostava na dom. Tudi za naročnike izven Celja bomo nekako organizirali dostavo s pomočjo tistih članov, ki se na delo vozijo v druge občine. Logistično pomoč sta prevzeli Meta Meh in Dragica Strašek, ki sta tudi pobudnici za aktivnejši pristop k prodaji koledarjev.

Naročite lahko še kakšen dodaten izvod, saj je stenski koledar s planinskimi motivi lahko tudi lepo darilo.

Naročila zbiram do 16. decembra, da bo še dovolj časa za dostavo, ki bo seveda organizirana v skladu z vsemi omejitvenimi ukrepi zaradi epidemije.

Z mislimi na čudovite poti, ki smo jih prehodili skupaj in seveda z upanjem, da jih še bomo, še enkrat lep pozdrav tudi v Tonetovem imenu, ki sporoča, da že ima kar nekaj idej za jerbas želja za prihodnje leto.

 

Ostanite zdravi!