Vabilo na začetni in nadaljevalni teca...

DMSBZT Celje vabi člane društva NA ZAČETNI IN NADALJEVALNI TEČAJ NEMŠKEGA JEZIKA

Leto je naokrog in na željo članic in članov DMSBZT Celje bomo tudi letos organizirali ZAČETNI IN NADALJEVALNI TEČAJ NEMŠKEGA JEZIKA.

Vsak TEČAJ bo obsegal 60 šolskih ur in bo potekal 1 x tedensko po 3 šolske ure pod vodstvom profesorice Monike Rednjak Klinc ali profesorice Maje Rednjak, ki sta že v preteklih letih vodili tečaje in vas z veseljem pričakujeta.

Prvo srečanje, ki bo v sredo, 03.10.2018 ob 15.30 uri, v prostorih Srednje zdravstvene šole Celje, v 1. nadstropju, bo informativne narave, kjer boste prejeli vse informacije o organizaciji tečajev ( termin, način plačila, ...).

Predhodne prijave in nadaljno udeležbo potrdite gospe Lilijani Rous Hlastan (organizatorka tečajev jezikovne šole Micero) po telefonu: 070 149 879 ali e-mailu: lili.roushlastan@tecajinemscine.com

Cena izvajalca tečaja na skupino bo ostala ista, cena na posameznika pa bo odvisna od števila prijavljenih kandidatov in bo določena po oddaji vseh prijav.

Če govoriš z nekom v jeziku, ki ga razume, ostaneš v njegovih mislih. Če govoriš z njim v njegovem lastnem jeziku, mu sežeš do srca (Nelson Mandela).

 

Informacije info@dmsbzt-celje.si, ga. Tomica Kordiš, telefon: 051-398-909

Lep pozdrav,

Predsednica DMSBZT Celje

Tomica Kordiš

Celje, 3.9.2018