Vabilo na Muzikal: Vesna - 22. 2 . 2018...

VABILO

V četrtek 22. 2. vas vabimo na ogled muzikala VESNA ob 19.30 v Dvorano 2. slovenskega tabora v Žalcu.  
​Redna cena je 26eur za člane DMSBZT Celje pa je 20eur.

Muzikal je uspešnica, ki je nastala po istoimenskem filmu iz petdesetih let. V njem nastopajo znani pevci in igralci.

Prijave bomo zbirali na e-mail: marinka@krasovic.com do 19 . 1. 2018. Glede na to, da imamo tokrat dve predstavi v enem mesecu, bi vas prosila, da si vzamete čas in greste na obe, ker je potem možno da dolgo ne bo nobene zanimive predstave , vedno pa gledamo, da so predstave aktualne in zanimive, vljudno vabljeni, lp Tomica


Vesna, muzikal

Le kateri genij je dal maturo glih na pomlad!

Na pomlad, ko sončni žarki postanejo nagajivi, ko se narava odene v zapeljive barve in zadiši po ljubezni, morajo maturant vtakniti nosove med knjižne platnice, se guliti za veliki preskus znanja in zrelosti, ter pozabiti na vse lepote, ki se bohotijo zunaj. A naši trije junaki so prepričani, da do uspeha vodi lažja pot. Umislijo si bližnjico, po kateri jih bo popeljala Hiperbola, hčerka strogega profesorja matematike Kosinusa. Osvojiti Hiperbolino srce in si pridobiti pole za veliki preizkus se glasi formula, ki jo sestavijo, a kaj, ko brihtne glave vanjo vstavijo napačno neznanko. Dekle, ki se pojavi na zmenku namreč ni tista, za katero so mislili, da je profesorjeva hči. In to kar sledi tej sladki zmoti, je nit iz katere se je stkala zgodba romantične komedije, po kateri je prirejen muzikal Vesna.

Muzikal je ustvarila izkušena kreativna ekipa, ki je pred tremi leti na slovenske odre postavila veliko uspešnico »Cvetje v jeseni«, avtor glasbe Matjaž Vlašič, režiser Vojko Anzeljc, libretist Janez Usenik, koreograf Miha Krušič in producent Gorazd Slak.

 

Igrajo: