Sprehod po Ljubljani in vožnja z ladji...

SPREHOD PO LJUBLJANI IN VOŽNJA Z LADJICO PO LJUBLJANICI

V soboto 8.aprila 2017 gremo spoznavat našo prestolnico. Po njej se bomo sprehodili in si jo ogledali tudi z druge perspektive in sicer z rečne strani.

Odhod je ob 7. uri zjutraj izpred dvorane Zlatorog – parkirišče pri Merkatorju. Sledi vožnja do Ljubljane, kjer nas pričaka naš vodnik , gospod Frenk Merjasec, ki nam je tudi pripravil program. Sledi krožni ogled mestnega jedra z avtobusom. Prvi postanek je pod gradom, od koder se bomo sprehodili do Krekovega trga, sledi ogled katedrale in semenišča. Sprehodili se bomo po mestni tržnici, ki ima še posebej v sobotnih dopoldnevih poseben čar. Tu si bomo v bližnji kavarni privoščili kavico in rogljiček. Sledi sprehod po Wolfovi ulici,ogledKrižankGrubarjeve in Zoisove palačeMestne hiše,... Kosilo bomo imeli v eni od ljubljanskih gostiln. Od tu se bomo sprehodili do pristana, od koder se bomo z ladjico zapeljali po Ljubljanici in Ljubljano spoznali še s te strani. Po pristanku sledi krožni ogled še nekaterih mestnih znamenitosti: Žale, Stožice,Tivoli,... Odpeljali se bomo še doČrne vasi in si ogledali Plečnikovo cerkev Sv. Mihaela. Ker se bo čas že prevešal proti večeru, se bomo poslovili od našega vodnika in se odpeljali proti domu. Postanek naTrojanah in prihod v Celje okoli 20.30 ure.

Cena za člane DMSBZT Celje je 30 Eur, za nečlane pa 50 Eur.

Plačilo : sreda 5.4.2017 od 13.00 do 15.00 v prostorih Poliklinike SB Celje nasproti informacij.

Prijave : do 4.4.2017 oz. do zasedbe mest ( 40 ) sprejema Magda Brložnik na tel.št.5434 302 med 07. do 07.30 in od 14.00 do 15.00 ali na GSM o41 430 899, ali na e-mail : magda.brloznik@zd-celje.si

Vabljeni na prijetno druženje in nasvidenje !!!!!

Predsednica DMSBZT Celje

Tomislava Kordiš