Vabilo na izlet na Slovensko obalo in ...

Vabilo na izlet na Slovensko obalo in Šavrinsko gričevje 28.5.2016

Spoštovane članice in člani vabimo vas na izlet in sicer; Slovenska obala in Šavrinsko gričevje v soboto 28.5.2016. Odhod je ob 6h pred Glazijo Celje.

Tokrat nas bo pot vodila na Slovensko obalo, kjer bomo spoznali Luko Koper, se sprehodili po starem mestnem jedru Kopra, se odpeljali z ladjico na panoramsko vožnjo ob slovenski obali, okušali tipične primorske jedi in se sprehodili po Krajinskem parku Sečoveljske soline ter degustirali odlična primorska vina.

Ob 6:00 bomo zapustili Celje in se z avtobusom odpeljali mimo Ljubljane in Postojne do Kopra, kjer bomo najprej obiskali Luko Koper. Po ogledu pristanišča z avtobusom se bomo sprehodili po starem mestnem jedru Kopra, kjer bo tudi čas za jutranjo kavo. Po krajši vožnji do Izole se bomo vkrcali na turistično ladjico in odpeljali na panoramski izlet ob slovenski obali do Portoroža. Ribja malica na ladji. Uživali bomo v čudovitih pogledih na kraje ob slovenski obali in na Šavrinsko gričevje. Po pristanku ladjice se bomo z avtobusom odpeljali do prijetnega gostišča v zaledju, kjer si bomo privoščili okusno kosilo. Po kosilu se bomo sprehodili po Krajinskem parku Sečoveljske soline in si jih z lokalnim vodnikom ogledali. Po ogledu pa bomo obiskali še vinogradniško kmetijo v zaledju Kopra, kjer bomo okušali domača vina in lokalne dobrote. S prijetnimi vtisi se bomo odpeljali proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Prijave so na info@dmsbzt-celje.si ali po telefonu 051398909 med 13-14 uro (ker sem do takrat na terenu pa ni signala), Tomica. Cena za člane DMSBZT Celje je 50eur, za nečlane pa 99eur. Prispevek za izlet bomo pobirali na avtobusu.

Cena vključuje:

DMSBZT Celje 
RELAX TURIZEM D.D.

Kordiš Tomica 
Švener Nevenka

Celje, 10.4.2016