Vabilo na učne delavnice "ZAKAJ SE LJU...

Vabilo na učne delavnice "ZAKAJ SE LJUDJE TAKO RAZLIČNO VEDEMO"

Spoštovani vabimo vas na učne delavnice "ZAKAJ SE LJUDJE TAKO RAZLIČNO VEDEMO"

Učna delavnica vseeno bo 19.11.2015 na Srednji zdravstveni šoli Celje od 15-18ure.

 

Izvajalec

Albina Kokot, dipl. med, sestr. Master of business communication, Reality teherapy certification, zaposlena v Psihiatrični bolnišnici Vojnik.

Kratka učna vsebina delavnice

V zadnjih 100 letih je bil dosežen ogromen tehnični napredek- spisek je neskončen. Večina naših težav pa je bolj kot kdajkoli posledica nezadovoljnih medsebojnih odnosov. Po navadi smo nesrečni takrat, ko se z nam pomembnimi ljudmi ne razumemo tako, kot bi si mi želeli. Veliko ljudi se že zaveda, da težave sožitja izvirajo iz naše različnosti. V šolah se sicer učimo marsikaj, skoraj nikjer pa nas žal ne učijo temeljev motivacije našega vedenja, zakaj se vedemo tako, kot se vedemo.

Zato bomo na delavnici odgovorili na vprašanje Kako se ljudje sploh vedemo ( spoznali bomo model celostnega vedenja) in katere so tiste sile znotraj nas, ki nas neprestano ženejo v delovanje. Sile, ki nas ženejo v delovanje sestavljajo skupaj pet potreb ( potreba po preživetju, ljubezni, moči, svobodi in zabavi), ker pa so te potrebe pri vsakem človeku zapisane v njegove gene na njemu lasten način, smo si tako različni.

Ker pa večina našega vedenja predstavlja avtomatski odziv na dražljaje iz okolice so pri našem vedenju bistvena tudi naša prepričanja, v skladu s katerimi počnemo vse v našem življenju. Zato bomo pogledali še katera so najmočnejša omejujoča prepričanja, katera so nova prepričanja osebne svobode in katera so tista področja življenja na katerih imamo najpogosteje težave.

Kotizacija

Prijave so na info@dmsbzt-celje.si, Kordiš. Za člane društva DMSBZTB Celje je kotizacija 30eur, plača se po izstavitvi računa naše računovodje, za nečlane pa je 50eur. Vljudno vabljeni!

DMSBZT Celje, Kordiš Tomica