Strokovno društvo
medicinskih sester,
babic in zdravstvenih
tehnikov Celje
ODPOVEDANO! Do boljših odnosov in rezultatov na delu – DISC Flow®
Domov / Aktualna obvestila / ODPOVEDANO! Do boljših odnosov in rezultatov na delu – DISC Flow®
Subpage-cover-img
Kdaj
06/06/2024, 08:30
Čez -13 dni
Kje
Izobraževalni center zavoda za usposabljanje, delo in varstvo (lokacija Maribor, Karantanska ulica 26, Maribor)
Prijave zbiramo do
06. Jun 24

Spoštovani.

Vabimo vas na delavnico z naslovom Do boljših odnosov in rezultatov na delu – DISC Flow®, ki bo potekala v četrtek, 6. 6. 2024 v Izobraževalnem centru zavoda za usposabljanje, delo in varstvo (lokacija Maribor, Karantanska ulica 26, Maribor). 

Za uspešno vodenje in sodelovanje je pomembna sposobnost razumevanja sebe in drugih, tako lahko izboljšamo svojo komunikacijo in gradimo bolj trdne in produktivne odnose, ki temeljijo na zaupanju.


Način, kako se ljudje vedemo, vpliva na to, kako se drugi ob nas počutijo. Način, kako se ljudje počutijo, vpliva na to, kako zavzeti so v odnosu in to vpliva na kakovost odnosov in na rezultate vaše organizacije.


Nagrajeno razvojno orodje DISC Flow® temelji na tradicionalnem modelu DISC, katerega pa nadgradi z močjo čustvene inteligence. Je enostaven za razumevanje ter hkrati praktičen in uporaben, pomaga posamezniku, da ozavesti svoje vrline in prepozna priložnosti za rast. Metoda pomaga pri razvoju vodstvenih veščin, oblikovanju povezane ekipe, izboljšanju učinkovitosti pri delu, izboljšanju komunikacije, zmanjšanju števila konfliktov in boljši zavzetosti zaposlenih.

Na delavnico se je potrebno prijaviti preko e-prijavnice, ki je dostopna na spletni strani Zbornice-Zveze. Število mest je omejeno (30). 

Omogočamo vam, da pridobite individualno DISC Flow CORE poročilo s coachingom. Dodatne informacije so navedene v priloženem vabilu. 

Za komunikacijo s strokovno sekcijo uporabite e-pošto: sekcija-izobrazevanje@zbornica-zveza.si

Vljudno vabljeni.
M. Kaučič 

izr. prof. dr. Boris Miha Kaučič, višji znanstveni sodelavec

predsednik Sekcije medicinskih sester v vzgoji in izobraževanju


Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije


Priloženi dokumenti